Välkommen till Studio Adapt

Vi hjälper dig med digitala lösningar, studior och produktion av livesändningar, hybridevent och hubmöten.

Våra studios

Från våra studior kan företag och organisationer genomföra inspelningar, livesändningar, hybridevent och hubmöten. Våra fasta studior finns i olika storlekar i centrala Stockholm och Göteborg. Vi kan också bygga upp en mobil studio i din egen lokal..

Vill du skapa ett helt digitalt event där varken föreläsare eller deltagare är närvarande fysiskt? Då kan du boka våra virtuella studior. De fungerar som en fysisk studio men samtliga personer kopplas ihop helt digitalt.

Skall du arrangera ett hubmöte? Vårt unika partnerskap med Filmstaden innebär att vi kan sända från och till deras biografer i hela Norden. Uppkopplingen sker med hög kvalité utan fördröjning.

Porträtt på Gunhild Fretheim

Gunhild Fretheim

Vill du ha mer information om innehållet på den här sidan? Varmt välkommen att kontakta mig.

gunhild@adapt.se +46 0709 43 1225

Studio Stockholm

På Västmannagatan 15 har vi tre streamingstudior med en tillhörande vacker innergård. I samarbete med Fotografiska har vi också en Hybridstudio.

Studio Göteborg

I samarbete med Svenska Mässan Gothia Towers har vi tre streamingstudior och Sveriges största arena för Hybridevent. Här finns också kontrollrummen för våra virtuella studior.

Globalt

Vi kan bygga upp en mobil studio på valfri plats, exempelvis i dina egna lokaler. Vi har även samarbete med studior i Oslo, Köpenhamn och Helsingfors. Via vårt partnerskap med Filmstaden kan vi även sända till och från biografer i hela Norden.

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du godkänner detta.

Läs vår policy här.