Välkommen till Studio Adapt

Vi hjälper dig med digitala lösningar, studior och produktion av livesändningar, hybridevent och hubmöten.

11 jan 2021

Information runt Covid-19

Med anledning av covid-19 och regeringens beslut vill vi förtydliga våra rutiner på Studio Adapt och hur vi och våra kunder kan hjälpa till att minsta risken för eventuell smittspridning. Vi tar situationen på största allvar och alla våra medarbetare är uppdaterade om läget och hur vi kan minska risken för smittspridning.

Studio Adapt följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheterna och uppmanar våra kunder att hålla sig uppdaterad via www.folkhalsomyndigheten.se om eventuella förändringar i risk eller rekommendationer.

Enligt föreskrifterna som ansluter till den nya pandemilagen om att varje person ska ha tio kvadratmeter till sitt förfogande, beräknar vi maxantalet kunder som får vistas i lokalerna samtidigt efter lokalens storlek och anger tydligt vid alla entréer hur många besökare som får vistas i lokalerna. I det totala tillåtna deltagarantalet omfattas inte personalen i studion, men vi rekommenderar våra kunder att försöka hålla antal personer i studion nere.

Vår kapacitet i studiorna

I våra Large-studios i Stockholm och Göteborg har vi disponibla ytor på drygt 200 m2. Där tar vi emot maximalt 20 gäster samtidigt.

I våra Small- och Medium-studios, som är från 25 – 150 m2, tar vi emot maximalt 2 – 15 gäster samtidigt

En man poserar med sina fingrar och har en mask på sig

Våra åtgärder för att minska risken för smittspridning:

  • Vi har städning och avtorkning av de allmänna ytorna och toaletterna varje dag enligt gällande rutiner.
  • I det totala tillåtna deltagarantalet omfattas inte personalen i studion, men vi rekommenderar våra kunder att försöka hålla antal personer i studion nere.
  • Vi uppmanar alla våra besökare att vara extra noga med att tvätta händerna med tvål och varmt vatten före måltid, vid mathantering och efter toalettbesök. Handsprit finns tillgänglig i alla rum i lokalen.
  • Vi har infört extra rutiner för att torka av öppna ytor, kaffetermosar, mjölkkannor, vattenkaraffer, dörrhandtag och andra ytor som vidrörs av flera personer.
  • Vår personal och våra kunder rekommenderas att stanna hemma vid förkylnings-/influensasymptom och gå i självkarantän efter resor i riskområden.

Vi kommer att hålla öppet som vanligt och informerar kunder på alla bokade projekt direkt om läget skulle förändras. Om du har frågor om hur vi hanterar situationen på Studio Adapt kan du maila till lottie.jonsson@studioadapt.se.

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du godkänner detta.

Läs vår policy här.