Välkommen till Studio Adapt

Vi hjälper dig med digitala lösningar, studior och produktion av livesändningar, hybridevent och hubmöten.

Grafisk Innehållsproduktion

Att ha ett snyggt och tydligt grafiskt material är mycket viktigt när man skall genomföra en intressant sändning. Det grafiska materialet håller ihop alla delar och skapar en helhet. Det behövs bakgrundsplattor, namnskyltar, bilder, vinjetter och filmer.

Om du inte har en egen grafiker som kan skapa material åt er så hjälper vi gärna till med det. Våra producenter har stor erfarenhet av att skapa innehåll och vet vad som behövs för att bygga en snygg och intressant produktion.

Porträtt på Thomas Harrop

Thomas Harrop

Vill du ha mer information om innehållet på den här sidan? Varmt välkommen att kontakta mig.

tom@adapt.se +46 0709 43 1207

Vi har satt ihop tre olika paket som du kan välja mellan:

Grafikpaket Small (8 timmar, 10.000kr)

30 minuters uppstartsmöte med digital producent, namnplattor (animerade eller standard), transparant logga som ligger i bild under hela streamen.

Grafikpaket Medium (10 timmar, 20.000kr)

30 minuters uppstartsmöte med digital producent, namnplattor (animerade eller standard), transparant logga som ligger i bild under hela streamen, bakgrundsgrafik till LED-skärmen enligt bolagets grafiska profil och bakgrundsplatte för två-splitt under sändning.

Grafikpaket Large (20 timmar, 40.000kr)

30 minuters uppstartsmöte med digital producent, namnplattor (animerade eller standard), transparant logga som ligger i bild under hela streamen, bakgrundsgrafik till LED-skärmen enligt bolagets grafiska profil, bakgrundsplatte för två-splitt under sändning , 2-4 sekunders ”bumpers” (animerade) och intro/outro-filmar för livestreamen.

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du godkänner detta.

Läs vår policy här.