Välkommen till Studio Adapt

Vi hjälper dig med digitala lösningar, studior och produktion av livesändningar, hybridevent och hubmöten.

Hybridstudio F1 Fotografiska

Vår Hybridstudio i centrala Stockholm är ett samarbete med Fotografiska och ligger i deras 390 m2 stora lokal F1. Den kan användas som en stor studio för digitala sändningar eller som Hybridstudio med både digitala och fysiska besökare. Lokalen fungerar för alla sorters projekt, exempelvis produktlansering, mässa, konferens eller fest.

Hybridstudion kan kopplas ihop med Adapts övriga studios och med andra lokaler, exempelvis Filmstadens biografer i hela Norden, och kan då vara navet i ett större hubmöte.

Hybridstudion F1 är mycket effektfullt inramad eftersom en bredbildprojektion täcker de tre huvudväggarna. Systemet ger er möjligheter att projicera bilder, presentationer och filmer med hjälp av 8 projektorer förenade till en 55 meter lång yta fördelat på 3 väggar. En över 200 kvm stor projektion! Det digitala systemet ger er oanade möjligheter att arrangera och livesända ert möte i vilken miljö som helst. Med ett knapptryck kan lokalens väggar förändras till en karibisk solvarm strand, franska alptoppar med snöiga backar eller ert eget kontor.

Lokalen F1 ligger på entréplan i Fotografiskas östra del. I lokalen finns två stora dörrar som kan göras om till panoramafönster med utsikt mot vattnet och Stockholms inlopp. Dörrarnas bredd gör det möjligt att till och med köra in en bil i lokalen. De kan med lätthet öppnas om ni vill använda delar av gången utanför vid fikapausen, minglet efter konferensen eller före middagen.

Hybridstudion är grundutrustad med all ljud-, ljus- och bildteknik som krävs för att genomföra ett professionellt event. Tekniken kan enkelt anpassas och kompletteras för att passa just ditt projekt.

3D-bild på studion
3D-bild på studion
3D-bild på studion
3D-bild på studion
3D-bild på studion
3D-bild på studion
3D-bild på studion
3D-bild på studion

Vill ni använda våra studios?

Kontakta oss så berättar vi mer hur vi kan hjälpa er med att nå ut med ert budskap!