Välkommen till Studio Adapt

Vi hjälper dig med digitala lösningar, studior och produktion av livesändningar, hybridevent och hubmöten.

Om oss

En av Sveriges största leverantörer av tekniska helhetslösningar för event- och expoprojekt

Adapt Studios är en del av Adapt Event & Expo AB, en av Sveriges största leverantörer av tekniska helhetslösningar för event- och expoprojekt. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Linköping och hjälper företag och organisationer med att designa och genomföra projekt över hela världen.

Våra studios kan användas för alla sorters digitala event som möten, konferenser, produktlanseringar, talkshows, presentationer, mässor, presskonferenser och mycket mer. Vi anpassar våra studios så att de möter och matchar dina behov. Vi kan också hjälpa dig med att ta fram ett format och upplägg som fungerar optimalt.

Vi kan producera och streama ditt event direkt via våra digitala mötesplattformar eller genom ett mötessystem som till exempel Zoom, Skype, Teams eller Meet. Du kan också spela in ditt event i våra studios och streama det i efterhand. Som komplement till våra fasta studios erbjuder vi också en smidig och flexibel mobil studiolösning som kan användas på en valfri plats, exempelvis i era egna lokaler. 

Om du har frågor, vill komma förbi och titta på våra studios eller göra en bokning är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi finns här för att hjälpa dig!

Gruppbild på Adapt

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du godkänner detta.

Läs vår policy här.