Välkommen till Studio Adapt

Vi hjälper dig med digitala lösningar, studior och produktion av livesändningar, hybridevent och hubmöten.

Digitalt möte

Livesänd ett digitalt möte från någon av våra streamingstudior i centrala Stockholm och Göteborg. Dina deltagare samlas i vår interaktiva mötesplattform där de kan nätverka, chatta och ha videmöten med varandra. Mötet livesänds direkt från vår studio och deltagarna kan via den digitala plattformen kommunicera både med studion och med varandra.

Ett digitalt möte kan också sändas ut från en studio via ett vanligt mötessystem som Zoom eller Teams. Livesändningen sker då i realtid för samtliga deltagare.

Porträtt på Viking Grandin

Viking Grandin

Vill du ha mer information om innehållet på den här sidan? Varmt välkommen att kontakta mig.

viking@adapt.se +46 0709 43 1201

Behöver du hjälp med produktionen av ett digitalt möte?

Vi hjälper företag, organisationer och byråer att skapa koncept och projektleda digitala möten. Du väljer själv hur mycket eller lite hjälp du vill ha i ditt projekt. Här kan du läsa med om hur vi arbetar med koncept och projektledning för digitala möten.

En kvinna sitter framför en bärbar dator

Vad är det för skillnad på livestreaming och ett digitalt möte?

När du livestreamar ut ett innehåll så kan deltagarna normalt inte se och kommunicera med varandra. En livestream fungerar i princip som ”TV” där du sänder ut ett innehåll som tittarna tar emot. Det är envägskommunikation där deltagarna sitter själva.

När vi producerar ett digitalt möte så träffas alla deltagare i en interaktiv mötesplattform. Den fungerar som den gemensamma möteslokalen. Via plattformen kan deltagarna se och kommunicera med studion och med varandra, precis som om de träffats fysiskt. Det är tvåvägskommunikation som ger aktiva deltagare som ser och interagerar med det innehåll som sänds ut från studion.

Den digitala plattformen fungerar som ett socialt nätverk där deltagarna möts, kan chatta och skicka meddelanden till varandra, ha egna videomöten och delta i interaktivitet. Eventplattformen anpassas grafiskt efter ditt events profil. I den lägger du upp all information om ditt event och du kan också visa upp sponsorer och utställare.

En hand pekar mot en bildskärm

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du godkänner detta.

Läs vår policy här.