Välkommen till Studio Adapt

Vi hjälper dig med digitala lösningar, studior och produktion av livesändningar, hybridevent och hubmöten.

Cinema Connect

Nordens största nätverk av hybridlokaler

Adapt AB och Filmstaden har ingått ett samarbete och skapt ett unikt nätverk för streamade och fysiska events: Cinema Connect. Nu kan företag och organisationer och bolag sända sitt möte eller event till ett nätverk av biografer, helt utan fördröjning. På detta sättet bildas en helt ny och mångsidig nordisk mötesarena som enkelt kan anpassas efter såväl vilken känsla eller funktionalitet man vill ha.

Filmstaden och Oden Group har 55 biografer med över 100 salonger på 40 orter i Sverige, Norge och Finland. I biograferna finns det fantastiskt bra bild- och ljudteknik och de har alla resurser och bekvämligheter som behövs för det större eller mindre eventet.

Deltagarna sitter tillsammans tryggt och säkert i bekväma salonger och kan mingla under pauserna med fika och lunch. Eventet knyts ihop med Adapts digitala eventportal där deltagarna till exempel får olika former av mötesinformation och tillgång till en rad olika interaktiva verktyg för dialog och samverkan under eventet.

Porträtt på Gunhild Fretheim

Gunhild Fretheim

Vill du ha mer information om innehållet på den här sidan? Varmt välkommen att kontakta mig.

gunhild@adapt.se +46 0709 43 1225

Cinema Connect – steg för steg

1. Själva livesändningen produceras i en av Adapts befintliga studior eller med hjälp av Adapts mobila studio i en valfri lokal.

 

2. Adapt kopplar ihop studion med en eller fler valfria biografer i Norden. Sändningen skickas ut till tittarna, helt utan fördröjning.

 

3. Tittarna som är i de anslutna biograferna, tittar tillsammans på sändningen och interagera med avsändaren med hjälp av verktygen i Adapts digitala eventportal

 

4. Externa talare kan kopplas in i sändningen från en valfri biograf. Deras bild visas både för moderator i studion och publiken i andra biografer.

 

Illustration på ett diagram

Våra paket

1. Baspaketet – från studio till biografer. Med den här lösningen kan interna och externa gäster träffas i biografer för att gemensamt titta på en sändning. Ett paket som är lämpligt för att exempelvis informera eller presentera. Sändningen utgår från en av Adapts studior och streamas till en eller flera biografer, live eller förproducerat.

2. Dialogpaketet – mellan studio och biografer. Denna lösning är för dig som vill skapa delaktighet, interaktion och dialog mellan studion och mötets gäster. De samlas i en eller flera biografer och kan interagera genom att till exempel svara på frågor, rösta, skicka in synpunkter och kommentarer och dokumentera diskussioner. Här är Adapts digitala eventportal ett effektivt dialogverktyg.

3. Hybridpaketet – mellan eventstudio och biografer. Med hybridstudion som avsändare och mötesarena får du det bästa av två världar; eventets dynamik och livekänsla kombinerat med streamingteknikens breda distribution. I hybridstudion deltar gäster på plats och eventet sänds ut till en eller flera biografer. Ett hybridmöte är oftast ett tvåvägskommunikationsmöte och man kan även välja att sända ljud och bild från en elller flera biografer för att stärka hybriid- och närvarokönslan ytterligare.

 

 

Vill du boka?

Hör av dig till mig, så hjälper jag dig!

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du godkänner detta.

Läs vår policy här.