Välkommen till Studio Adapt

Vi hjälper dig med digitala lösningar, studior och produktion av livesändningar, hybridevent och hubmöten.

10 Aug 2021

Vi söker Tekniska Projektledare

Vi växer så det knakar. Det är helt fantastiskt! Vi har lyckats expandera och bygga upp nya affärsområden på bara två år. Och vi har inlett en rad superspännande samarbeten med bland annat Fotografiska, Filmstaden och Svenska Mässan Gothia Towers. Nu behöver vi bli ännu fler och starkare och söker därför spindeln i nätet, projektens tekniska controller. Är det du? Vi behöver dig nu!

En man sitter på golver och kollar på olika papper

Arbete

Hos oss är den tekniska projektledaren ryggraden i vad vi gör. Du planerar, genomför och följer upp Adapts audiovisuella projekt. Du jobbar nära våra kunder och arbetar arm i arm med alla i vårt team, liksom med producenter, designers och en lång rad andra specialister. Du levererar inte bara perfekta tekniska projekt; minst lika viktigt är trygghet, affärsmässighet och att skapa starka bestående upplevelser.

Du har en gedigen teknisk kompetens inom ljud/ljus/bildteknik, förstås. Liksom flera års yrkeserfarenhet, gärna från event och/eller TV-branschen. Med det som botten arbetar du gärna i kreativa processer där du bidrar till att ta fram idéer, koncept och tekniska lösningar. Du ansvarar också för att det tas fram ritningar och visualiseringar och att projektplaneringen är rätt och riktig. Och givetvis är du en bra kommunikatör som inser vikten av en frekvent och tydlig kommunikation med samtliga i projektet, inte minst med våra kunder.

Ditt arbete är fritt, du ansvarar för hur, när och var du arbetar, med respekt för projektet, kunderna och ditt team. För dig är det yttersta målet med ditt arbete att kunna förverkliga kundernas visioner och drömmar. Det är för det ditt hjärta slår som hårdast.

Mer formellt är detta vad vi vill att du behärskar:

  • Stötta och samverka med andra i teamen, till exempel kundansvariga, producenter och tekniska specialister.
  • Ta fram tekniska lösningar, koncept och kostnadsunderlag.
  • Planera och boka tekniska och personella resurser, externa såväl som interna.
  • Arbetsleda och entusiasmera teknisk personal under hela projektprocessen.
  • Boka och hantera utrustning i vårt lager- och logistiksystem EasyJob.
  • Säkerställa en bra, relevant och frekvent kommunikation i projekten.
  • Följa upp, analysera och återkoppla genomförda projekt.
  • Att proaktivt och nyfiket bidra till att utveckla företaget och vårt arbete.

Avslutningsvis

Tjänsten är heltid och din huvudsakliga placering är Stockholm. Du kommer också då och då behöva resa till och arbeta från vårt kontor i Göteborg och från vårt lager- och logistikcenter i Linköping. Och även ha möjlighet att driva projekt i andra delar av världen – om du vill! Anställningsformer som till exempel lön och villkor/förmåner diskuterar vi om och när du är intresserad.

Alla resor börjar med ett första steg. Hör av dig till oss, slå en signal eller skicka ett mail, så kanske vi kan ses för ett första prat och en god kopp kaffe! Ring eller maila till Viking Grandin: viking@adapt.se / 0709 – 43 12 01.

image-slider-section

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du godkänner detta.

Läs vår policy här.