Välkommen till Studio Adapt

Vi hjälper dig med digitala lösningar, studior och produktion av livesändningar, hybridevent och hubmöten.

Eventplattform

Funderar du på var dina gäster skall se din livesändning? Vi rekommenderar att du använder vår digitala eventplattform. Den kan anpassas efter ditt projekts profil och dina gäster loggar enkelt in på den med det användarnamn och lösenord som de får efter registrering.

Från vår plattform kan vi sända ut en eller flera livestreamar samtidigt, exempelvis från ett huvudrum och flera break-out rum. Den har också inkluderat interaktivitet som livefrågor, chattfunktion och undersökningar.

Plattformen är även ett digitalt socialt nätverk där du kan välja att visa alla registrerade deltagare med eller utan kompletterande information. Om du vill att deltagarna skall kunna mingla med varandra så finns möjlighet att direktchatta eller starta egna videomöten direkt på plattformen.

Om ditt event innehåller sponsorer och utställare så finns också en egen utställardel inkluderad. Här kan de företag som ställer ut presentera sig med information, bilder, filmer, produkter och kontaktpersoner. Dina gäster kan direktchatta och starta videomöten med utställarna.

Vill du veta mer om hur plattformen fungerar? Kontakta oss så ordnar vi en livedemo där du själv kan testa igenom plattformen och alla funktioner.

Användargränsnitt på Studio Adapts Eventplattform

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du godkänner detta.

Läs vår policy här.