Välkommen till Studio Adapt

Vi hjälper dig med digitala lösningar, studior och produktion av livesändningar, hybridevent och hubmöten.

VI SÖKER EN DRIVEN WEBBDESIGNER

Är du en hybrid som kan och gillar att navigera mellan webbdesign, CSS och UX. Vill du vara med och utveckla Sveriges vassaste event- och streamingteknikbolag?

Varmt välkommen till Adapt!

I centrum för ditt arbete är Adapts digitala kommunikationsportal som du kommer att ta hand om och fortsätta utveckla, som koncept och i projekt. Du har grundläggande kunskaper inom HTML och CSS och en bra känsla för form och design. Du har säkert varit med och tagit fram en och annan webbsida.

Du gillar att arbeta i team och att kunna lotsa våra kunder mot en smart, snygg och säker lösning för dem och deras projekt. Det gör dig till en nyckelspelare i våra team och en trygg och innovativ tillgång för våra kunder.

Rent formellt vill vi att du har och är:

  • Grundläggande kunskaper i HTML och CSS.
  • Kompetens och erfarenhet inom design för digitala miljöer.
  • Utvecklat tekniska och digitala designlösningar med användarvänlighet för ögonen.
  • En bra teamspelare som vet vikten av en bra projektkommunikation.

Tjänsten är heltid. Ditt arbete är fritt, du rår över din egen tid och du arbetar med projekt och kunder i såväl i Stockholm som Göteborg. Och vi behöver dig ganska så nu med det samma!

Alla nya äventyr börjar med ett första steg. Hör av dig till oss så kanske vi kan ses för ett första prat och en god kopp kaffe!

Nyfiken? Slå en signal eller skriv en rad till Marie Levison:  Mobil: 070-771 23 39 E- post: marie.levison@studioadapt.se.

Välkommen!

Adapt designar och producerar ljud-, ljus, och bildlösningar för streamade och fysiska event, utställningar, mässor samt fasta installationer. Vi har ett trettiotal anställda och är ett av Skandinaviens ledande företag i vår bransch med projektkontor i Stockholm och Göteborg samt utrustnings- och logistiklager i Linköping. Vi har fem permanenta streamingstudior i Stockholm och Göteborg samt tre hybridstudior i samarbete med Fotografiska, Svenska Mässan Gothia Towers och Filmstaden. Våra kunder är såväl företag och organisationer som event- och kommunikationsbyråer. www.adapt.se,www.studioadapt.se

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du godkänner detta.

Läs vår policy här.