Välkommen till Studio Adapt

Vi hjälper dig med digitala lösningar, studior och produktion av livesändningar, hybridevent och hubmöten.

STUDIO ADAPT SÖKER TEKNISK PROJEKTLEDARE


Stockholm

Har du din bakgrund inom tv-produktion, är du hemma i digital produktionsteknik och streaming? Är du en fena på att planera och strukturera arbetet i olika former av studioprojekt? Vill du vara med och utveckla Sveriges vassaste event- och streamingteknikbolag?

Varmt välkommen till Adapt!

Vi söker en rutinerad, nyfiken teknisk projektledare som kan leda och driva arbetet med våra digitala event och olika streamingprojekt. Du kommer att arbeta arm i arm med våra kundansvariga projektledare och nära våra kunder. Dina team består av branschens allra bästa inom ljud, ljus, bild, kamera, design och dekor.

Förutom att du är helt hemma i allt vad tv-teknik och streamingteknik innebär och att du är en trygg professionell projektledare, vill vi också att du bidrar till att utveckla vårt arbetssätt och att vi kan bredda vårt studioerbjudande än mer än idag.

Rent formellt vill vi att du:

  • Har erfarenhet från projektledning inom event- och/eller tv-branschen.
  • Behärskar traditionell och digital teknik kopplat till studioproduktion och distribution.
  • Är en strukturerad och noggrann projektledare och en inspirerande teamledare.
  • Är en fena på att planera, budgetera och arbetsleda interna och externa medarbetare.
  • Tror på en bra och frekvent projektkommunikation och att du är en bra kommunikatör.

Tjänsten är heltid och din huvudsakliga placering är Stockholm. Anställningsformer som till exempel lön och villkor/förmåner pratar vi om när du är intresserad.

Alla nya äventyr börjar med ett första steg. Hör av dig till oss, slå en signal eller skicka ett mail, så kanske vi kan ses för ett första prat och en god kopp kaffe!

Ring eller maila till Gunhild Fretheim: gunhild.fretheim@adapt.se/ 0709 – 43 12 25.

Välkommen!

Adapt designar och producerar ljud-, ljus, och bildlösningar för streamade och fysiska event, utställningar, mässor samt fasta installationer. Vi har ett trettiotal anställda och är ett av Skandinaviens ledande företag i vår bransch med projektkontor i Stockholm och Göteborg samt utrustnings- och logistiklager i Linköping. Vi har fem permanenta streamingstudior i Stockholm och Göteborg samt tre hybridstudior i samarbete med Fotografiska, Svenska Mässan Gothia Towers och Filmstaden. Våra kunder är såväl företag och organisationer som event- och kommunikationsbyråer. www.adapt.se,www.studioadapt.se

Porträtt på Gunhild Fretheim

Gunhild Fretheim

Vill du ha mer information om innehållet på den här sidan? Varmt välkommen att kontakta mig.

gunhild@adapt.se +46 0709 43 1225

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du godkänner detta.

Läs vår policy här.