Välkommen till Studio Adapt

Vi hjälper dig med digitala lösningar, studior och produktion av livesändningar, hybridevent och hubmöten.

ADAPT SÖKER BRANSCHENS VASSASTE 
PRODUKTIONS-/PROJEKTLEDARE!

Jobbar du med koncept och produktion på eventbyrå idag, eller är du kanske på ett produktionsbolag? Har du kört som frilansare ett tag och längtar till gemenskapen igen? Vill du vara med och utveckla Sveriges vassaste event- och streamingteknikbolag?

Varmt välkommen till Adapt!

Adapts koncept- och projektbolag söker dig som är en rutinerad självgående produktionsledare, eller operativ projektledare om du vill, som är lika bekväm med att sätta tänderna i ett eventkoncept som att vara kundens bäste vän under en projektprocess. Du har arbetat med fysiska och streamade event av olika slag och rör dig vant mellan kreation och produktion, mellan scen, studio och monter. Och inte minst, du drivs av att skapa starka bestående upplevelser i allt du gör!

Förutom att vara idéstark och kreativ är du en intern klippa som alltid ligger steget före. Du älskar ordning och reda, körscheman är lite av din våta dröm och du får saker snabbt ur händerna. Du är en alltigenom trygg professionell produktionsledare med skinn på näsan.

Som du förstår, det är inte vem som helst vi söker. Du kommer att jobba i team och nära våra kunder där du tar hand om många olika delar: konceptarbete, research, projekt- och produktionsplanering, att skapa dagsplaner och körscheman (som sagt var), hantera film- och printbeställningar, ha kontakt med externa leverantörer och allt vad det kan vara. Du vet precis vad vi menar.

Tjänsten är heltid och din huvudsakliga placering är Stockholm. Alla nya äventyr börjar med ett första steg. Hör av dig till oss så kanske vi kan ses för ett första prat och en god kopp kaffe!

Skriv en rad eller två till Marie Levison: marie.levison@studioadapt.se.

Välkommen!

Adapt designar och producerar ljud-, ljus, och bildlösningar för streamade och fysiska event, utställningar, mässor samt fasta installationer. Vi har ett trettiotal anställda och är ett av Skandinaviens ledande företag i vår bransch med projektkontor i Stockholm och Göteborg samt utrustnings- och logistiklager i Linköping. Vi har fem permanenta streamingstudior i Stockholm och Göteborg samt tre hybridstudior i samarbete med Fotografiska, Svenska Mässan Gothia Towers och Filmstaden. Våra kunder är såväl företag och organisationer som event- och kommunikationsbyråer. www.adapt.se,www.studioadapt.se

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du godkänner detta.

Läs vår policy här.