Välkommen till Studio Adapt

Vi hjälper dig med digitala lösningar, studior och produktion av livesändningar, hybridevent och hubmöten.

Rekord i Göteborgs studio large

Vad sägs om över 100 talare under tre dagar? Eller drygt 3 000 deltagande gäster online, en ökning med långt över 50 procent? Vad sägs om att en enda direktsänd konferensvecka har förvandlats till flera månader? Jotack, det slogs en rad rekord minsann!

Den nationella SFOG-veckan genomfördes i slutet av augusti 2021 och blev en succé. SFOG, Svensk Förening för Obstetrik och Gynekologi, är den äldsta sektionen inom Svenska Läkaresällskapet. Varje år arrangerar SFOG en nationell konferens med målet att utbilda och utveckla svenska obstetriker, gynekologer och andra intresserade läkare. Allt utgick från Adapts Studio Large i Göteborg.

- Det har varit en fröjd att arbeta med Adapt, säger Ewa-Karin Franck, projektledare på konferensarrangören Meetagain. Jag och min kund har känt oss trygga genom hela projektprocessen såväl som under genomförandet. Adapt har varit väldigt bra på att skapa rätt förväntningar och ge bra information.

Tidigare år har konferensen varit fysisk. I och med att den nu var digital nådde SFOG fler målgrupper än tidigare. Genom att disponera det sända materialet smart, kan dessutom ännu fler deltagare ta del av konferensen ända fram till november. SFOG- veckan sträcktes ut till att bli flera månader!

- Jag har särskilt uppskattat Adapts tydlighet, säger Ewa-Karin Franck. Alla roller har varit väl insatta i vad man ska göra och Adapts projektledare har skickligt fångat upp, och löst, problem och störningar i god tid. Då blir det rätt - och lätt att jobba.

Ewa-Karin Franck

Ewa-Karin Franck
Meetagain

Porträtt på Klas Öberg

Klas Öberg

Teknisk projektledare

Vill du ha mer information om Adapts studior eller om projektet för Meetagain och SFOG, kontakta Klas Öberg, projektledare i Göteborg.

klas@adapt.se 0709 - 43 12 44

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du godkänner detta.

Läs vår policy här.