Välkommen till Studio Adapt

Vi hjälper dig med digitala lösningar, studior och produktion av livesändningar, hybridevent och hubmöten.

Visioner om trafik fyllde våra studior

MHF, Motorförarnas Helnykterhetsförbund, bildades redan 1926 och har idag 15 000 medlemmar. Sedan starten har MHF arbetat för trafiknykterhet och sin nollvision ”ingen ska dö i rattfylleri”

MHF har arrangerat ”Tylösandsseminariet” som genomförts varje år sedan 1957. Här avhandlas och diskuteras frågor inom ramen för infrastruktur, trafikolyckor och trafiksäkerhet. Samt givetvis nykterhet. I år var seminariets fokus de allt vanligare elsparkcyklarna.

Den 31 augusti genomfördes seminariet helt digitalt, för första gången, hos Studio Adapt. Huvudstudio var vår Studio Large som vi kopplade samman med våra två mindre studior. Det blev en spännande dag, fulladdad av föreläsningar, intervjuer och debatter med medverkande på plats såväl som via länk. Alla deltagare på distans kunde delta i diskussionerna genom Adapts kommunikationsportal.

Alla på Studio Adapt bockar och bugar för inspirerande och engagerande dagar. Inte bara i våra studior utan också i pauser och vid luncher. Vi ser fram emot nya Tylösandsdagar, i våra studior och kanske också på scen i framtiden.

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du godkänner detta.

Läs vår policy här.