Välkommen till Studio Adapt

Vi hjälper dig med digitala lösningar, studior och produktion av livesändningar, hybridevent och hubmöten.

Inspirerande Iver - i Adapts Studio Large

Det känns extra härligt att gå in i hösten tillsamman med Iver, en lika viktig som kär kund till oss på Adapt. Vi avrundade september med produktionen av Ivers säljkonferens – ett internt digitalt möte för deras 1 400 anställda.

Det blev till en heldagssändning som producerades i Adapts Studio Large i Stockholm. Dagen var uppdelad i olika programpunkter och ett antal tematiska block. Förutom presentationer av spännande nyheter och planer för framtiden, hade Iver en redaktion på plats för att underlätta interaktivitet och samtal mellan studion och alla anställda.

 

Iver

 

Adapts producent Marie Levison var tidigt engagerad i projektet och produktionen. Hon stöttade Iver i allt från att ta fram en struktur och paketera innehållet, till att finna och utveckla den fysiska och digitala upplevelsen av mötet för tittarna.

Att samarbeta med Iver är alltid lika inspirerande, ett genuint tillsammansarbete som ger oss på Adapt en härlig kick varje gång. Iver lever verkligen den fina innebörden av sitt varumärkeslöfte: beside you, behind your, before you.

Eller som Iver själva säger: ”Vi är geografiskt utspridda och beroende av effektiva sätt att kommunicera internt. Genom vårt samarbete med Studio Adapt når vi alla medarbetare med digitala möten. Det är väldigt smidigt och kvalitén är enormt hög. Det som började som ett nytt sätt att kommunicera under pandemin kommer vi att fortsätta med, det är här för att stanna!

Tack käraste Iver, vi ses snart igen!


Iver

Iver

Iver

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du godkänner detta.

Läs vår policy här.