Välkommen till Studio Adapt

Vi hjälper dig med digitala lösningar, studior och produktion av livesändningar, hybridevent och hubmöten.

Cirkeln slöts i Adapts studio large

I en smått galen vecka med fullbokade studior i Stockholm och Göteborg var det extra roligt att ta emot Stena Recycling i Göteborgs Studio Large. För andra året i rad hade vi äran och uppdraget att producera deras årliga Chefsdagar.

Stena Recycling arbetar med återvinning och cirkulära lösningar och grundades redan 1939. I Sverige har företaget idag 1600 medarbetare på 90 anläggningar som hanterar över tre miljoner ton material varje år.

På konferensen samlades företagets chefer för att ta dal av allt från affärs- och verksamhetsstrategi till inspirerande föreläsningar, premieringar och hedersutnämningar. Ett tiotal medverkande i studion informerade och inspirerade deltagare chefer på distans över hela Sverige.

Det digitala mötet är oslagbart för att knyta ihop ett företag med spridd verksamhet. Att kunna informera, inspirera och diskutera med sina medarbetare - utan att behöva resa – räknas som affärskritiskt idag. Det sparar mycket tid, pengar och inte minst: det minimerar ens miljöpåverkan. Stort tack till alla på Stena Recycling för förtroendet och att vi kunde hjälpa er till ännu en hållbar konferens!

Varmt välkommen att kontakta mig

Victor l.jpg

Victor Lagersten

Verksamhetsansvarig

Adapt Event & Expo

0709-43 12 01

victor.lagersten@adapt.se

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du godkänner detta.

Läs vår policy här.