Välkommen till Studio Adapt

Vi hjälper dig med digitala lösningar, studior och produktion av livesändningar, hybridevent och hubmöten.

Alla anställda

Alla anställda

1 Nov 2021

Visionärt omställningspris till Adapt

Adapt blev stolt vinnare av ”LLB Awards Visionär” 2021. Ur motiveringen saxar vi: ”[Adapt] anpassade snabbt sin affärsmodell till de nya förutsättningarna, de ställde inte in utan ställde om. De såg kundernas behov av att kommunicera på distans och byggde tidigt flera nya streaming- och hybridstudior. Adapt startade också en rad samarbeten med exempelvis Filmstaden och andra aktörer. Trots pandemin kunde företaget växa och antalet anställda öka”.

LLB (Ljud, ljus och bild) bildades 1990 och är branschföreningen för företag inom upplevelseteknik. LLB Awards anordnas vartannat år och det finns två olika priskategorier: LLB Awards Eldsjäl, som är ett individuellt pris, samt LLB Awards Visionär.

- Det här är ett kollektivt pris, en hedersbetygelse till varenda en på Adapt, säger Viking Grandin, grundare av Adapt. Det betyder självklart jättemycket att branschen sett och uppskattat vad vi gjort och vad vi lyckats med. Jag vet att jag talar för alla på Adapt och att vi känner: fasen, det gick, vi klarade det! Tack för ett riktigt fint pris. Och stort grattis från alla oss till Terese Johansson som vann LLB Awards Eldsjäl!

Jonas Möller, Adapt Uthyrning och Gustav Johnson, Adapt Expo.

Gunhild Fretheim, Studio Adapt och Viking Grandin, Adapt International.

Gunhild Fretheim, Studio Adapt och Viking Grandin, Adapt International.

Jonas Möller, Adapt Uthyrning och Gustav Johnson, Adapt Expo.

Adapts omställning skedde på rekordtid. Från de ödesdigra dagarna och veckorna i mars 2020 tog det bara några få veckor innan fem streamingstudior stod klara i Stockholm och Göteborg. De var snart fullbokade och är det ännu. Till det byggdes en stor hybridstudio i Göteborg samt att man inledde och fördjupade lyckosamma samarbeten med Filmstaden, Fotografiska och Gothia Towers Svenska Mässan.

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du godkänner detta.

Läs vår policy här.