Välkommen till Studio Adapt

Vi hjälper dig med digitala lösningar, studior och produktion av livesändningar, hybridevent och hubmöten.

ADAPT SÖKER: KUNDANSVARIG PROJEKTLEDARE

Brinner du för kundrelationer? Drivs du av att skapa affärer, att organisera och leda projekt? Vi växer så det knakar och behöver stärka vårt redan starka lag med en rutinerad kundansvarig projektledare. Du kommer primärt att arbeta med våra digitala studioprojekt i våra studior på Västmannagatan och Fotografiska i Stockholm. Låter det som något för dig och om vill du vara med på resan att och utveckla Sveriges vassaste expo- och eventbolag – sök!

Varmt välkommen till Adapt!

 

Kundansvarig projektledare

 

Du vet vad som gäller, du har många år som projektledare i bältet. Du gillar att vara aktiv på marknaden och att ta hem och ta hand om nya kunder och projekt. Du vårdar och utvecklar de kundrelationer vi redan har. Du har också med dig ett bra nätverk med kunder du arbetat med fram tills idag.

Din erfarenhet är byggd inom tv- och studioproduktion och/eller event. Du har bra förståelse för såväl konceptutveckling och innehållsarbete som teknisk produktion. I ditt arbete ingår att bidra till att utveckla och stärka Adapts erbjudande och att presentera det på marknaden. Tillsammans med dina kollegor ser du till att Adapt hörs och syns med rätt budskap för att underlätta marknadsarbetet.

Intern och mot våra kunder är du en trygg, säker klippa som

budgeterar, organiserar och driver projekten tillsammans med ditt team av producenter, tekniska projektledare och andra specialister. Du är en skicklig, närvarande och förekommande kommunikatör under projektets gång och du stänger, följer upp och avslutar projekten snabbt och säkert när det är klart. Kort sagt, du har helhetsansvaret för kundernas projekt från start till slut.

 

Kundansvarig projektledare

 

Tjänsten är heltid. Ditt arbete är fritt och självständigt och du är baserad i Stockholm. Och du, vi behöver dig ganska så nu med en gång!

Alla nya äventyr börjar med ett första steg. Skicka några rader om dig själv så kanske vi kan ses för ett första prat och en god kopp kaffe. Vi behandlar självfallet allt med största försiktighet. Skicka din ansökan till Victor Lagersten: victor@adapt.se

Välkommen!

Porträtt på Victor Lagersten

Victor Lagersten

Vill du ha mer information om innehållet på den här sidan? Varmt välkommen att kontakta mig.

victor@adapt.se 0709-43 12 01

På vår site använder vi cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du godkänner detta.

Läs vår policy här.