Studio Stockholm

Välkommen till Studio Adapt. Beläget i centrala Stockholm på Västmannagatan 15, erbjuder vi två fullutrustade streamingstudios med professionella operatörer för dig och ditt företag. Studion är flexibla och perfekt för alla typer av digitala evenemang. Vi kan hjälpa våra kunder med  årliga möten, digitala röstningar och produktlanseringar, och kan till och med anpassa lokalen efter dina behov.

Om du är osäker på vad du ska boka och vad vi erbjuder har vi lagt upp en lista med föreslagna paket och information om våra faciliteter här. Du är också välkommen att ringa eller maila oss dina frågor, vi hjälper gärna till.

 

Studio Small

Studio Small är vår minste studio på 2:a våningen i Stockholm. 

 

Studio Medium

Studio Medium finns på 2:a våningen i Stockholm och är en ljus, 

 

Studio Large

Studio Large är vår huvudstudio på 1:a våningen. Studion har egen ingång från Västmannagatan 15 och ni får 250 kvm helt för er själv de timmar ni har bokat. Lokalen har alla faciliteter för en hel dag med liveströmning. Med två 4K-sändningskameror, en 6 x 2,5 m LED-skärm och kameraljus, kan du anpassa livestreamen till ditt brand och budskap. I korridoren finns en arbetshub för flera personer med WiFi, loungemöbler och badrum. Vi erbjuder även catering till vårt fullt utrustade kök, och ni har fri tillgång till drycker och kaffe hela dagen.

 

Utomhus

I anslutning till våra studios har vi ett stort utomhusområde som kan användas både för sändningar och mingelutrymme. Trallen är cirka 10x11 meter och kan nås via ingången till 2:a våningen. Det finns möbler för cirka 25 personer och området är isolerat från trafik och brus från gatorna.

©2020 by Studio Adapt