Studio Stockholm

Våra tre studios ligger i Adapts lokaler på Västmannagatan 15 i centrala Stockholm. De är fullt utrustade med den teknik och personal som behövs för att producera ett professionellt digitalt möte eller event.

 

På bottenplan, med egen ingång direkt från gatan, ligger vår 250 kvadratmeter stora Studio Large. Takhöjden är fyra meter och den innehåller också en inbyggd scen. På våningsplanet finns garderob, lounge, konferensrum och tre toaletter. Lokalen är tillgänglighetsanpassad.

 

Vår Studio Medium och Studio Small ligger i en vacker sekelskiftesvåning med drygt tre meters takhöjd, en trappa upp från bottenplan. Både är anpassade för lite mindre livesändningar eller som ”break-out” studios i ett större projekt. I våningen finns också arbetsrum, kök, lounge och toalett.

 

Du är varmt välkommen att kontakta oss för att få mer information om våra olika studios. Vi hjälper dig planera och boka rätt studio för ditt projekt.

 

Studio Large

Här kan du genomföra alla typer av eventprojekt; interaktiva möten, konferenser, bolagsstämmor, produktlanseringar, talkshows, presskonferenser och mycket mer. Du har 250 kvadratmeter helt för dig själv med egen ingång direkt från gatan. Själva studiorummet är 140 kvadratmeter och det är hela fyra meter i takhöjd. Studiorummet har ett inbyggt scenhus som kan användas för liveframträdanden eller som extra studioplats.

 

Studio Large är fullt utrustad med den teknik som behövs för att producera och streama ett event; bland annat en digital 6 x 3 meter LED-vägg som fungerar som bakgrund och presentationsyta, tv-kameror, ljud- och ljusteknik samt teknik för livestreaming. Produktionsplatsen är placerad i studiorummet vilket innebär att kommunikationen med till exempel programledare och talarna är direkt och enkel. Vi kan enkelt uppgradera studion för större och mer teknikkrävande produktioner

 

I Studio Large kan vi ha en livepublik på upp till ca 50 personer. Du kan också koppla ihop ditt event med deltagare på distans för interaktion och diskussion. I studion finns kringytor som gör det enkelt att ta hand om ditt team och dina gäster; garderob, lounge, kök, arbetsrum, konferensrum och tre stycken toaletter. Lokalen är tillgänglighetsanpassad.

 

Studio Medium

Studio Medium är anpassad för produktioner med maximalt fyra samtidiga talare med en studioyta om 4 x 3 meter. Grunduppsättningen är densamma som för vår Large Studio, fast i något mindre skala.

 

Studio Medium är i en vacker sekelskiftesmiljö där det bland annat finns en ståtlig kakelugn, en fin bakgrund till en extra studioyta om man skulle vilja ha två olika spelplatser. Studions produktionsplats är placerad i ett angränsande rum med fri sikt in i studion. Det innebär att sändningen kan ledas avskilt samtidigt som man enkelt kan kommunicera med varandra.

Studio Small

Studio Small är vår minsta studio, perfekt för det mindre projektet med en eller två samtidiga medverkande. Studion har en spelyta om 3 x 2 meter och passar därför extra bra för till exempel presentationer, digitala utbildningar eller intervjuer. Den fungerar också mycket bra som break-out studio i en större produktion.

 

Precis som i våra övriga studios ingår all grundteknik som behövs för en professionell produktion och streaming. Även här är produktionsplatsen placerat i studiorummet.

 

Utomhus

I direkt anslutning till våra studios finns en innergård med ett utomhusområde. Ytan ingår som gemensam del när du bokar våra studios, men den kan också mot en extra kostnad bokas exklusivt för ditt projekt och exempelvis användas i en livesändning.

 

Ytan är klädd med trall och har en storlek på cirka 10x11 meter. Du har direkt access till utomhusområdet från alla våra studios. Ytan har möbler för cirka 25 personer och området är skyddat från stadens trafik och brus. Det finns också möjlighet att sätta upp eget tält på ytan och komplettera med egen dekor och egna möbler.